Videoproducties: bruiloften, evenementen en zakelijk

Naast fotografie, ben ik u graag van dienst met een mooie aftermovie van uw evenement, een persoonlijke trouwvideo of een professionele bedrijfsvideo.

Trouwvideo van jullie mooiste dag

Een veel gehoorde reactie van pas getrouwde stelletjes is: "Er gebeurde zoveel op onze dag! Het was zo overweldigend dat we lang niet alles bewust hebben meegemaakt!". Een sfeervolle trouwvideo legt alle mooie momenten vast in beeld en geluid.

Trouwvideo op maat
Geen bruidspaar is hetzelfde! Daarom spreek ik graag af om te bespreken wat jullie wensen en ideeën zijn wat betreft de trouwvideo. Jullie ideeën en mijn ervaring en enthousiasme zorgen ervoor dat we samen een prachtige trouwvideo kunnen maken van deze speciale dag.

Helemaal af en compleet
De prachtige opnames van jullie dag worden achteraf gemonteerd tot een professionele video, voorzien van geluid, muziek en grafische vormgeving.

Aftermovie van uw evenement

Organiseert u een evenement of een feest? Dan wil je nadien toch aan iedereen laten zien dat het een groot succes was? Dit kan perfect met een aftermovie.

Breed inzetbaar
Aftermovies zijn ideaal om te gebruiken ter promotie van uw feest of evenement. Bezoekers zullen het feest tijdens het kijken van de beelden herbeleven. Kijkers die het evenement niet bezocht hebben, maar wel getwijfeld hebben zullen spijt hebben dat ze er niet zijn geweest en een volgende keer zullen ze niet meer twijfelen.

Uw evenement op social media
Plaats de aftermovie op uw website of Facebookpagina en zorg hiermee voor zoveel mogelijk exposure en viraliteit. Hiermee bereikt u bovendien mensen die nog niet bekend waren met het evenement.

Boeiende en professionele bedrijfsfilms

U bent op zoek naar een indrukwekkende en doeltreffende bedrijfsfilm? Ik produceer diverse soorten bedrijfsfilms, van korte bedrijfspromo's, introducties voor een event, aftermovies, instructievideo's of video's over productieprocessen en presentaties en imagofilms.

Geef uw bedrijf een gezicht
In een bedrijfsfilm kunt u laten zien wat nou juist uw bedrijf onderscheid ten opzichte van uw concurrenten. Ik zorg er graag voor dat uw boodschap goed vertaalt wordt op een visuele en professionele wijze. Uw klanten krijgen binnen enkele minuten een goed beeld van uw bedrijf.

Instructievideo's en productvideo's
Ik produceer al jaren instructievideo's en video's over productieprocessen. Heeft uw bedrijf een nieuw product ontwikkelt en wilt u de werking ervan tonen in een professionele video? Of wilt u een instructievideo maken, bijvoorbeeld over de veiligheidsprocedures op uw bedrijfsterrein? Ik verzorg uw video graag! Op professionele wijze en met nauwe betrokkenheid van u of uw medewerkers.