Fotografie: bruiloften, evenementen en zakelijk

Of u nu op zoek bent naar een fotograaf voor uw bruiloft of voor een evenement, muziekfestival of een bedrijfs- of productreportage. Het kan allemaal.

Trouwreportage

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Het gaat vast een fantastische en onvergetelijke dag worden! Een dag die je nooit wil vergeten en die je nog vaak opnieuw wil beleven.

Een dag om nooit te vergeten!
Wat is er nu mooier om aan de hand van schitterende foto's de dag in herinnering te houden? Om nog eens terug te kijken en te genieten van de prachtige jurk, de unieke locatie, de kus en alle andere mooie momenten van jullie dag.

Alle herinneringen in beeld
Mijn doel is om jullie dag compleet vast te leggen op foto! Ongedwongen, professioneel en met oog voor detail en emotie. Ik vind het belangrijk en leuk om, naast de ceremonie en de 'mooie foto's', ook zoveel mogelijk van het verloop van de dag vast te leggen. De gebeurtenissen die misschien aan jullie voorbij zijn gegaan, omdat jullie nog in een roes waren door alle ervaringen.

Uw evenement in beeld

U heeft veel tijd besteed aan het organiseren van uw evenement. Het resultaat mag er zijn en de bezoekers vermaken zich meer dan goed. Een goed evenement mag gezien worden! En daar wil ik u graag bij helpen! Ik ga professioneel te werk en zorg voor een goede indruk van uw evenement.

Evenementenfotografie biedt mogelijkheden
Evenementenfotografie is breed inzetbaar en biedt u, als organisator, veel mogelijkheden. De foto's zijn natuurlijk een prachtige herinnering aan uw evenement, maar u kunt de foto's ook gebruiken om uw evenement echt op de kaart te zetten. Plaats de foto's op uw website of Facebookpagina met uw eigen logo en laat bezoekers zichzelf 'taggen', de foto 'liken' en 'sharen'. Uw evenement krijgt daardoor zoveel mogelijk exposure en viraliteit op social media. De foto's op uw website of Facebookpagina kunnen ingezet worden om mensen achteraf een indruk te geven van uw evenement. Bezoekers die het evenement niet bezocht hebben, maar wel getwijfeld hebben zullen spijt hebben dat ze er niet zijn geweest en een volgende keer zullen ze niet meer twijfelen. Daarnaast bereikt u mensen die nog niet bekend waren met het evenement.

Foto's voor uw promotiecampagne
De foto's zijn bovendien prima inzetbaar als vooraankondiging bij een volgende editie van het evenement. U kunt uw promotiecampagne ditmaal kracht bijzetten door gebruik van uw eigen foto's van uw eigen evenement.

Bedrijfsfotografie

U wilt uw bedrijf op een onderscheidende manier presenteren en laten zien wat uw bedrijf in huis heeft. Geef uw bedrijf een gezicht middels professionele en unieke bedrijfsfotografie.

Eventfotografie
Ik leg uw evenement graag professioneel vast op foto. Sfeerbeelden van uw bedrijfsbijeenkomst, -opening of beurs zijn breed inzetbaar en een mooi beeld van de dag.

Bedrijfsfoto's
Uw bedrijf in beeld! Vertel uw verhaal aan de hand van een serie foto's. Uw hotel, bed and breakfast, restaurant of winkel sfeervol op de foto voor uw website of in drukwerk. Het kan allemaal.

Architectuurfotografie
Uw bedrijfspand perfect op de foto, voor op de website of in uw jaarverslag? Ik regel het graag voor u. Daarnaast ben ik beschikbaar voor woningfotografie. Geef een mogelijke koper van uw huis een goede eerste indruk. Ik zorg voor smaakvolle foto's van het exterieur en het interieur. Bovendien kan ik desgewenst ook foto's van grotere hoogte maken. Dit geeft uw woning net dat beetje extra.

Profielfoto's
Wilt u aansprekende profielfoto's op uw website of in uw drukwerk. Ik maak graag aansprekende foto's van u en uw collega's. Geef uw LinkedIn, Facebook pagina of website een persoonlijke uitstraling.